Facebookpolitik for Herning Gymnasium

Facebookpolitik for Herning Gymnasium

På Herning Gymnasium bruger vi Facebook til promovering af gymnasiet og dets aktiviteter i forhold til nuværende og kommende elever samt deres forældre. Facebook bruges som udgangspunkt ikke som en del af undervisning eller til officiel kommunikation mellem elever og ansatte. Herning Gymnasium er på Facebook for at kunne dele gode oplevelser fra skolens hverdag med alle interesserede.

Når du liker, deler og kommenterer indhold fra Herning Gymnasiums facebooksider, indsamler Facebook data om dig og dine interesser mv. Herning Gymnasium er sammen med Facebook ansvarlig for, at dine personoplysninger behandles ansvarligt. Herning Gymnasium bruger ikke de persondata, som Facebook indsamler om dig til markedsføring eller lignende kommercielle formål.

Vi modererer løbende vores sider, hvorfor opslag og kommentarer kan blive fjernet uden varsel, hvis vi skønner, at de ikke tjener sidens formål eller indeholder uvedkommende personoplysninger. Opslag og kommentarer fra ansatte, elever og andre med tilknytning til Herning Gymnasium er altid givet på egne vegne, med mindre andet er angivet. Det er altid op til den enkelte, om man ønsker at være på Facebook, og om man ønsker at følge Herning Gymnasium. Vi tilstræber at informationer på Herning Gymnasiums facebookside også er tilgængelig på skolens egen hjemmeside.

Husk, at du selv er ansvarlig for det, du deler og kommenterer på vores facebookside – så gør det med omtanke! Se endvidere Herning Gymnasiums generelle persondatapolitik.

Du kan altid skrive direkte til os, hvis du er i tvivl – post@herning-gym.dk

Søg efter en side